L’oxigènesi és un tractament natural i no invasiu que retorna a la pell l’oxígen perdut.
Les cèl·lules de la pell utilitzen l’oxigen per fabricar col·lagen, elastina i altres proteïnes encarregades de retornar la vitalitat a la nostra pell.
Regenera i estimula les cèl·lules danyades. Suavitza arrugues i marques. Accelera la renovació cel·lular, ajuda a esborrar taques i cicatrius i controla la secreció sebàcia en l’acne lleu i moderat.

Per què està indicada

Per millorar la qualitat de la pell, oxigenant els teixits i afavorint el metabolisme cel·lular.

Quin és el procediment del tractament?

1. Es prepara la pell per a la penetració de l’oxigen combinat amb substancies actives.
2. Es practica l’oxigenació, potenciant la nutrició de la pell i la seva renovació cel·lular creant una reserva de nutrients, vitamines i aminoàcids.
Un cop finalitzada la sessió, la pacient sentirà una confortable sensació de tensió i benestar a la zona tractada. Això ens indica que ha començat el procés de revitalització de la pell.
* Durant el primer mes és aconsellable una sessió per setmana. Un cop passat aquest primer mes, el manteniment dependrà de la edat i el tipus de pell de cada persona.

Serveis

 Cicatrius d’acné i post-operatori

La utilització de l’oxigen amb alta pressió proporciona un efecte anti-bacterial ajudant a prevenir infeccions i eliminant les toxines. El tractament ajuda a suavitzar les cicatrius reforçant els teixits danyats.

 Estries

El tractament no les elimina però si que ens ajudarà a què la pell rebi l’oxigen necessari en el procés curatiu, augmentant la regeneració cel·lular i reforçant la pell de l’estria.

 Tractaments capilars

La caiguda del cabell es produeix per l’obstaculització de la circulació en el cuir cabellut que fa que se sequi més ràpidament per la falta d’oxigen provocant la caspa, la descamació o la pèrdua del cabell.

 Cel·lulitis

La seva introducció a la pell es completa amb un moviment de massatge manual que ajuda a distribuir l’oxigen que en contactar amb el greix es difon. L’oxigen produeix una estimulació dels greixos acumulats.

 Aromateràpia

La utilització dels olis essencials produeixen múltiples efectes a l’organisme. La seva aplicació amb oxigen multiplica les seves propietats donant un resultat més eficaç.

 Tanning

Per aconseguir un bronzejat més durador. L’aplicació del DHA amb l’oxigen multiplica els seus resultats.

 Maquillatge

En aplicar el maquillatge amb oxigen, creem unes defenses naturals aconseguint un millor efecte.

Altres serveis

Facials

Corporals

Massatges

Mans i peus

Depilació

Nutrició

Autobronzejat

Pigmentació

Núvies

Gerard’s