A la manicura i la pedicura, la salut i l’estètica s’uneixen per tractar profundament la pell de les teves mans i/o peus i les teves ungles.

Treballem en profunditat les teves ungles, les durícies i la sequedat de la teva pell proporcionant-li una bona nutrició i hidratació.

Serveis

Manicura

Inclou: Neteja de mans i ungles, peeling, cutícules, hidratació i esmaltat

Pedicura Spa

A la nostra butaca de pedicura-spa et sentiràs molt còmoda mentre les nostres professionals embelleixen els teus peus. Mentre relaxes els teus peus al spa, rebràs un confortable massatge a l’esquena.

Inclou: Butaca-spa, neteja, peeling, cutícules, hidratació i esmaltat.

Esmaltat

Quan parlem de l’esmaltat, són diverses les opcions a escollir. Escull el color que més t’agradi, depenent dels teus gustos, de l’ocasió, dels colors de moda…

Tens un ampli ventall de colors per escollir: Des dels més clàssics fins als més atrevits, sense oblidar la manicura francesa, des d’un esmaltat per uns dies fins a un de llarga durada com el conegut esmaltat shellac.

Quins són les avantatges de l’esmaltat shellac?

Sistema gens agresiu per a les ungles

Es treu en uns minuts sense necessitat de llimar l’ungla

Assecat molt ràpid

Un esmaltat que et durarà impecable durant 14 dies

cnd-logo  Jove Galatea: Centre autoritzat Shellac

La qualitat té un preu

Perquè en les manicures i pedicures hi ha tanta diferència de preus entre uns centres i uns altres? A Jove Galatea sempre hem defensat que un bon servei requereix: Temps de dedicació, la intervenció d’un bon/a professional i la utilització de material de qualitat…

Llegir article complet

Altres serveis

Facials

Corporals

Massatges

Depilació

Nutrició

Autobronzejat

Pigmentació

Oxigènesis

Núvies

Gerard’s