La firma Gerard’s ha escollit a Jove Galatea com a centre 5 estrelles per poder oferir conjuntament els seus productes cosmètics.

Una cosmètica natural amb fórmules exclusives innovadores i ingredients mil·lenaris que ens asseguren l’èxit en els resultats i que ofereixen al teu cos autèntiques emocions tot cercant l’equilibri.

A través de Gerard’s, t’oferim una gamma de productes professionals impregnats d’actius purs i naturals. Olis essencials amb certificats d’origen biològic i extractes vegetals seleccionats i testats. Actius eficaços i fórmules exclusives.

Quins són els factors d‘èxit de Gerard’s?

Compromís de qualitat

En la producció dels productes cosmètics i en el treball amb els seus clients.

Innovació

Noves línies, productes, formules, teràpies, tècniques de massatge

Orientació natural

Principis actius naturals, alta concentració amb resultats eficaços

Professionalitat

Amb una formació dels nostres tècnics exclusiva i personalitzada

Els productes Gerard’s es subdivideixen en tres línies: Rostre, cos i benestar

Rostre

Tractaments per al rostre específicament estudiats per fer que la teva bellesa sigui única. It’s my life és el projecte cosmètic global de Gerard’s que t’acompanya en la cura diària del teu rostre, en cada etapa de la vida, des de la primera joventut fins a l’edat madura.

Cos

Una pell elàstica, ferma i sempre jove.
Els productes de Gerard’s estan estudiats per donar respostes amb absoluta eficàcia i naturalitat a totes les exigències, depuració, oxigenació, hidratació i nutrició aconseguint resultats concrets i visibles.

Benestar

Aromes evocadors que estimulen tots els sentits. Elements naturals exòtics i valuosos. Fórmules innovadores que regalen al cos a l’esperit inesperades emocions.

Cofres Nyxperience

Fes que qualsevol persona pugui gaudir de les experiències increïbles que et brinda Gerard’s a través dels seus cofres Nyxperience.

Regala temps, regala experiència, regala benestar

La sinergia de vitamines A C i E, unit al calci, els Omega 6 i 3 del iogurt natural i les vitamines de la taronja, la pastanaga i la llimona acceleren la reparació del teixit, ajudant a reduir els senyals de l’envelliment, tibant el contorn relaxat del rostre i reequilibrant el PH de la pell.

L’alquímia d’un ritual polisensorial i aromàtic per a un massatge escenogràfic i emocional. Els olis essencials nodreixen, tonifiquen i hidraten la pell, mentre la fragància intensifica el plaer de l’efecte del massatge.

Sensorial, hidratant i nutrient: una immersió total de benestar per tractar l’estrès, el mal humor i l’insomni.

Perfecte per tractar una pell desnodrida.

Altres serveis

Facials

Corporals

Massatges

Mans i peus

Depilació

Nutrició

Autobronzejat

Pigmentació

Oxigènesis

Núvies