La pràctica esportiva és una activitat en augment en els últims anys. Cada vegada són més les persones que practiquen algun tipus d’esport tant a l’aire lliure, com pot ser la pràctica del running, senderisme, ciclisme o natació en aigües obertes o en els gimnasos amb classes dirigides, natació, exercicis musculars, etc.
Això ha comportat paral·lelament, una àmplia demanda de tractaments estètics enfocats als esportistes.
A Jove Galatea posem a la vostra disposició un ventall de serveis orientats especialment a satisfer les necessitats dels/les esportistes.

Depilació

Un servei essencial per a molts/es esportistes, no només estèticament sinó per la comoditat que comporta, la sensació de llibertat, la facilitat a l’hora d’aplicar cremes i gels i a l’hora de fer massatges i fins i tot per l’adaptabilitat de les peces de roba esportiva les quals normalment són molt ajustades al cos.
Entre els nostres clients comptem amb molts corredors, nedadors, futbolistes o ciclistes.
A Jove Galatea oferim serveis de fotodepilació, depilació tíbia a la cera i depilació amb rolon tant per a dones com per a homes.

Més informació i/o reserves

Massatges esportius

Els massatges aporten grans beneficis al cos i és un servei cada vegada més sol·licitat per les persones que practiquen esport.
Ens poden ajudar per exemple a prevenir les lesions, sempre tan temudes pels esportistes.
A vegades forcem massa i sotmetem els músculs a una gran tensió. El massatge esportiu actua especialment relaxant els músculs més implicats segons quina sigui la nostra pràctica esportiva afavorint així l’augment del rendiment muscular o a la recuperació de la musculatura després d’un grans esforç. A la vegada ens ajuden a eliminar toxines i a reactivar la circulació.
A Jove Galatea us oferim diferents tipus de massatges esportius, entre ells de precompetició, postcompetició i de manteniment.

Per a més informació i/o reserves

Fisioteràpia

En el nostre equip comptem amb fisioterapeutes professionals i amb una àmplia experiència que a través de la fisioteràpia aporten benestar físic i treballen especialment en la prevenció o recuperació de lesions com contractures, sobrecàrregues, distensions musculars o malestars provocats per una mala tècnica esportiva.
Ofereixen també assessorament i consells per a la pràctica d’exercicis personalitzats tenint en compte les condicions físiques i objectius de cada persona.

Per a més informació i/o reserves

Assessorament nutricional

La combinació perfecta: 80/20. Un 80% (de tot el que mengem) d’alimentació saludable i un 20% d’esport. Amb unes altres combinacions potser els resultats no seran els desitjats. No serveix de gaire fer moltes hores d’esport si després no ens alimentem correctament. Les dietes de moda tampoc són una bona opció i poden causar problemes com la desnutrició, baixos nivells de sucre, deshidratació, etc.
Som el que mengem i per tant, és molt important seguir una dieta saludable que, juntament amb la pràctica esportiva, aportarà al nostre cos un gran canvi físic i mental.
A Jove Galatea oferim assessorament i tractaments dietètics personalitzats.

Per a més informació i/o reserves

Higiene facial i corporal per a esportistes

La pell dels esportistes està sobreexposada a agents externs com el vent, el fred, la radiació solar, l’aigua del mar i/o piscines. A més, en el moment que s’està fent un esforç, l’impacte d’aquests agents és més profund i amb el temps causen un envelliment accelerat de la pell.
Així com la salut i l’aspecte físic acostumen a preocupar molt a les persones que practiquen esport, no passa el mateix amb la pell. En canvi és també un factor important a tenir en compte tant per a les dones com per als homes.
A Jove Galatea oferim diferents tractaments facials i corporals que hidraten i oxigenen la pell a la vegada que li retornen la lluminositat.

Per a més informació i/o reserves