Peeling ultrasònic, neteja facial en profunditat

 

La neteja facial és una pràctica que recomanem com a rutina diària per eliminar les impureses del nostre rostre i mantenir un aspecte saludable.

D’altra banda, també és recomanable fer periòdicament una neteja facial professional per descongestionar i oxigenar la pell. A Jove Galatea oferim als nostres clients/es diverses tècniques de neteja facial. Avui però, us volem parlar d’un nou tractament: El peeling ultrasònic.

En que consisteix el peeling ultrasònic?

girl-2359121_1280És una tractament innovador ideal per regenerar al complet el col·lagen de la pell i eliminar les cèl·lules que impedeixen una bona oxigenació. És actualment una de les tècniques més efectives que existeixen per higienitzar la pell.

El peeling ultrasònic és una tècnica no agressiva i sense efectes secundaris que aconsegueix una regeneració completa de la pell dotant-la d’un aspecte molt més net i lluminós. En una sola sessió es realitza una exfoliació i estimulació del col·lagen, acció que provoca que la pell recuperi la seva elasticitat i flexibilitat. Aporta un rejoveniment facial a l’hora que ajuda a millorar l’enfosquiment de les taques, les cicatrius d’acne i a reduir les imperfeccions de la pell.

La tècnica consisteix en lliscar per l’àrea a tractar una espàtula d’acer inoxidable quirúrgic que haurà estat prèviament programada en cada cas segons el tipus de pell de cada persona. L’espàtula produeix una vibració d’origen ultrasònic i indolora que provoca la penetració de l’ultrasò al teixit subcutani eliminant el greix de la pell i millorant la circulació, l’oxigenació i activant el metabolisme cel·lular. El fet de poder penetrar en les capes més profundes de la pell, en garanteix uns bons resultats ja des de la primera sessió.

El peeling ultrasònic és una tècnica invasiva, sense dolor que, a diferència del peeling químic, no utilitza cap tipus de component abrasiu. És un tractament molt senzill que ofereix uns resultats immediats. Les sessions tenen una durada de quaranta-cinc minuts.

Contraindicacions del peeling ultrasònic

Aquesta tècnica està contraindicada per a persones amb algun tipus d’infecció cutània o ferides a la pell. D’altra banda, al ser un tractament amb ultrasons tampoc és recomanable per a persones amb marcapassos o dones embarassades.

Vols concertar cita? Contacta amb nosaltres

Cristina Castañer
Directora de Jove Galatea