Manicures: La qualitat té un preu

hand-302802_640Sovint, quan comparem preus de manicures o pedicures ens assalten els dubtes de perquè hi ha tanta diferència entre uns preus i uns altres. Fins i tot en ocasions sembla que els resultats siguin els mateixos i llavors és normal que arribem a pensar que no val la pena pagar més per un mateix servei. Però res més lluny de la realitat.

La qualitat té un cost

La diferència de preus entre ambdós serveis arriba a ser en ocasions, abismal. Però a Jove Galatea sempre hem defensat que un bon servei requereix: Temps de dedicació, la intervenció d’un bon/a professional i la utilització de material de qualitat.
La combinació d’aquests tres factors, no pot ser barat. Una manicura en aquest cas, no és cara perquè els beneficis obtinguts siguin més grans, sinó perquè el servei ofert ho val. Evidentment, el resultat també és diferent.

Temps de dedicació

Si volem obtenir uns bons resultats hem de treballar bé i esmerçar el temps necessari en cada client. Quines passes són necessàries en una manicura? Què us oferim a Jove Galatea?

• Neteja d’ungles i mans.
• Hidratació profunda.
• Restauració de les cutícules.
• Aplicació de l’esmaltat permanent.

Professionals especialitzats

La formació i l’experiència és un grau. I per això que els servei el pugui oferir un/a bon/a professional és un punt important. Què trobaràs a Jove Galatea?.

Personal de qualitat amb formacions específiques i coneixedor/es de les últimes novetats i tendències en manicures i/o pedicures que t’oferiran en tot moment una atenció i assessorament personalitzat.

Material de qualitat

Que el material sigui de qualitat influeix directament en un bon resultat del servei. Una mateixa eina no serveix per a qualsevol tipus d’ungla, per això es necessari tenir un ampli ventall d’eines, hipoalergèniques, que es puguin adequar a les necessitats dels clients. Tot el material ha d’estar sempre en òptimes condicions i esterilitzat.
Un pas important en les manicures i pedicures és la retirada de l’esmalt de les ungles. Així com el Shellac es retira amb acetona, hi ha d’altres esmalts de més baixa qualitat que necessiten ser eliminats amb un torn, fet que amb el temps acaba per debilitar les ungles.

“El tracte va ser molt bo. Les ungles em van quedar molt bé i em van durar 2 setmanes. El tracte rebut va ser meravellós”.

Aquesta valoració d’una usuària del nostre centre resumeix perfectament els tres punts comentats anteriorment i ens reafirma en la idea de que el bon servei i la bona qualitat té un preu. I que aquest preu es reflecteix posteriorment en el resultat del servei i la satisfacció del client.

Jove Galatea és un dels centres autoritzats de Shellac. Consulteu el nostre web per obtenir més informació sobre les nostres serveis de manicura i pedicura.

 

Cristina Castañer
Directora de Jove Galatea

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>