La prestigiosa metodologia TweeG arriba a Jove Galatea

tweegQuantum analyzer és una eina de diagnòstic personalitzat per valorar les carències del teu organisme d’una manera ràpida i no invasiva.
Nutritional Supplement, és la metodologia que fa servir TweeG i que utilitza fórmules 100% naturals a base d’extracte de plantes, minerals, vitamines i aminoàcids.
I com subministrem aquestes fórmules al nostre organisme? A través de la nutricosmética.
Els nutricosmétics
Els nutricosmétics són càpsules que aporten tot allò que el nostre cos necessita des del seu interior. Tot i utilitzar-se força en d’altres països europeus, fins fa uns anys, els nutricosmétics no eren gaire coneguts a casa nostra. Avui en dia però, podem afirmar que és una tendència cada vegada més a l’alça.
Les condicions de la majoria dels aliments que mengem avui en dia (fruita madurada en càmeres, animals hormonats, etc.) fa que aquests siguin molt escassos en antioxidants i nutrients. Per això, en ocasions, és fa necessari suplir aquestes carències del nostre organisme.
És en aquest punt on, els nutricosmétics, a base de fórmules naturals, ens aporten les carències que el nostre cos necessita.
Què t’oferim a Jove Galatea?
Amb una ressonància quàntica (proba no invasiva i gratuïta) i unes preguntes sobre els teus hàbits alimentaris, podrem conèixer les carències actuals del teu organisme. Segons els resultats, t’assessorarem sobre quins nutricosmètics, naturals i de qualitat, serien els adients per suplir-les.
TweeG Nutricosmética ens ofereix un ampli ventall de suplements per ajudar al nostre organisme sigui quina sigui la seva necessitat: Depurar l’organisme, reduir el greix corporal, evitar la retenció de líquids, evitar la caiguda del cabell, hidratar la pell, millorar la qualitat de la son, millorar el nostre estat d’ànim, etc.
Tot i tractar-se d’un producte 100% natural, és important prendre sempre aquests nutricosmètics sota supervisió de professionals. A Jove Galatea t’oferim assessorament i un seguiment personalitzat durant tot el tractament.
Amb els suplements adequats i uns bons hàbits alimentaris en només quatres setmanes, començaran a ser visibles els resultats.
Tens dubtes o t’agradaria ampliar la informació? Contacta amb nosaltres.

Cristina Castañer
Jove Galatea

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>