Jove GALATEA perruqueria: Engeguem un nou projecte

capçalera-perruqueria3A Jove Galatea estem de celebració; comencem aquest 2017 amb un nou projecte. Un projecte que entomem amb il·lusió i moltes ganes.

A partir d’ara a Jove Galatea oferim també el servei de perruqueria. No serà al mateix centre d’estètica però si que serà pràcticament al costat. Jove Galatea perruqueria està situada al carrer Palafox, 31, al barri d’Horta de Barcelona.

Ens fem càrrec d’un negoci amb una llarga trajectòria al barri i això ens permet comptar amb un gran equip amb molta experiència en el camp de la perruqueria. Això sí, ens hem volgut renovar i per tant hem començat per fer algunes reformes i canvis dotant el centre d’una nova imatge.

Però aquest no és l’únic canvi. Què trobaràs a partir d’ara a Jove Galatea perruqueria?
Doncs que pràcticament tots els tractaments que t’oferim són amb productes 100% naturals. Uns productes per a tot tipus de cabells, pensats per tenir cura del teu cuir cabellut, de la teva salut i del medi ambient.

Aquesta és la nostra principal aposta: Apostem pels productes naturals, apostem per la màxima qualitat, apostem per tu.

Us convidem a visitar Jove Galatea perruqueria.
Més informació

Cristina Castañer
Directora de Jove Galatea

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>