Guixoterapia, un revolucionari tractament reductor

guixoterapia-yesoterapia-reductor

Arriba el bon temps i amb ell, els nostres desitjos de millorar aquells aspectes del nostre cos que no ens acaben d’agradar. Allò que popularment es coneix com a “operació biquini”.

A Jove Galatea us oferim la guixoterapia; un tractament reductor, reafirmant i anticel·lulític de la prestigiosa marca Bruno Vassari.

La guixoterapia és una tècnica que ja s’utilitzava a l’antic Egipte. Les propietats tensores del guix, són l’arma perfecte per a un tractament reductor que t’assegura reduir el volum corporal, millorar la fermesa de la pell i eliminar la cel·lulitis.

 

Quins són les principals avantatges d’aquest tractament?

  • És un mètode natural i no invasiu.
  • És una alternativa ideal als tractaments quirúrgics.
  • És ideal per a perdre pes i modelar la figura.
  • Ens ofereix uns resultats immediats. Des de la primera sessió es garanteix la pèrdua de volum.
  • És un guix formulat exclusivament per al seu ús cosmètic que no provoca cap tipus de reacció a la pell.

En què consisteix la guixoterapia?

És un tractament alternatiu que es treballa mitjançant l’aplicació de benes de guix en aquelles zones on el teu cos acumula el greix: cames, glutis, abdomen, etc.

El guix té unes propietats reductores i calòriques que, un cop aplicat a la zona tractada, causa un efecte vasodilatador i l’obertura dels pors, fet que provoca l’alliberació de les toxines i l’eliminació del greix.

Les sessions, les quals es recomanen que siguin setmanals, consten d’un massatge reductor, un drenatge limfàtic i l’aplicació de les benes de guix. La durada de cada sessió és d’una hora i quart.

Quin cost té el tractament de guixoterapia?

Actualment tenim activa la següent promoció

yesoterapia-bruno-v-2

 

El pack ideal per posar-te en forma

Tractament de guixoterapia/vacunterapia + exercici + alimentació saludable.

És molt recomanable per aconseguir els teus objectius, combinar el tractament reductor amb una bona alimentació i dedicar un temps a la pràctica d’exercici.

Quin tipus d’activitat és més recomanable per a tu? Quin és el temps idoni que hem de dedicar a la pràctica esportiva? Quins aliments són els més adequats per mantenir un estil de vida saludable? També això t’ho posem fàcil, des de Bruno Vasari t’ofereixen una sèrie de consells alimentaris i una rutina d’exercicis que t’ajudaran a la teva posada a punt.

Posa’t a punt a Jove Galatea!!

Contacta amb nosaltres per rebre assessorament i/o per reservar dia i hora.

Cristina Castañer
Directora de Jove Galatea

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>