Els sucs verds

Ja fa temps que en sentim a parlar dels sucs verds, però sabem què són? Coneixem tots els seus beneficis? En el següent article, explicarem què són i quines propietats que ens ofereixen.

Quan parlem de sucs verds, estem parlant de sucs fets amb vegetals amb fulla verda (espinacs, col, cogombre, rúcula, bledes) i al que sovint afegim la dolçor d’alguna fruita. El resultat: una combinació extraordinària de nutrients, vitamines i minerals amb molt poques calories.

Uns dels aliments amb propietats més saludables són els vegetals. A més, el fet de prendre les fruites i les verdures en cru és la millor manera d’aprofitar tots els seus beneficis. El problema de vegades radica en que no ens ve gaire de gust menjar molts d’aquests vegetals. Per això, una manera més fàcil de prendre aquests vegetals, és amb els sucs verds.

El millor moment per beure un suc verd és a primera hora del matí, en dejú, facilitant així l’absorció dels nutrients per la nostra sang i aconseguint començar el dia amb molt energia. Això sí, hem de tenir en compte que un suc verd no substitueix un esmorzar. Atès que no conté res de fibra, en un primer moment et sentiràs saciat, però al cap d’una estona tornaràs a tenir sensació de gana. És llavors quan has de prendre el que normalment acostumis per esmorzar.

Els beneficis dels sucs verds, són molts. Són una font de nutrients, vitamines i minerals que ens ajuden per exemple a oxigenar la sang, a regular el trànsit intestinal facilitant la digestió dels greixos i a retardar l’envelliment. Ens protegeixen també de moltes malalties atès que reforça el nostre sistema immunològic.

A continuació us deixem un parell de receptes amb les que podeu començar a gaudir dels sucs verds:

Ingredients (1 persona)
1 poma
2 branques d’api
½ llimona amb pell
½ cogombre
Espinacs frescos
4 branques de julivert

Ingredients (1 persona)
5 branques d’espinacs
5 branques d’alfàbrega
5 branques de bledes
5 branques d’api
1 taronja
3 llimones

 

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>