Augmentar l’autoestima

autoestimaEstàs contenta amb tu mateixa? T’agrada el que veus quan et mires al mirall?
Les creences que tenim sobre nosaltres, les nostres qualitats i capacitats que ressaltem, són les que conformen la nostra imatge. Tenir una bona autoestima és primordial per afrontar el dia amb èxit. En canvi, la falta d’autoestima ens afectarà de ben segur en les nostres decisions del dia a dia, tant personals com professionals.
I com podem tenir una bona autoestima? Acceptant-nos a nosaltres mateixes. Aconseguint que quan ens mirem en el mirall, ens agradem i sapiguem ressaltar aquells detalls que més ens agradin de nosaltres: el cabell, els ulls, la silueta, el somriure…. No es tracta de tenir un cos de model ni de ser una bellesa, sinó de valorar el que tenim i aprendre a destacar-ho.
Sentir-se bé amb una mateixa es tradueix en tenir una bona estabilitat emocional. I aquesta estabilitat emocional és la que ens farà fer front als reptes de manera positiva, tenir millors relacions personals, sentir-nos més atractives i en resumides a ser més felices.

Acceptar-te tal com ets i confiar en tu mateixa és la clau per tenir una autoestima sana i en definitiva per ser feliç.

A continuació us fem una sèrie de propostes a tenir en compte per millorar l’estat d’ànim:

  • Afrontar el dia de manera positiva.
  • Prendre les decisions perquè estàs convençuda i no pensant en el que els demès esperen de tu.
  • Si necessites opinions de la gent que t’envolta (que en ocasions ens poden ajudar molt), que sigui de gent positiva i amb criteri.
  • Renunciar al perfeccionisme. És important exigir-nos el millor de nosaltres mateixes, però alhora, és bo acceptar que no passa res per equivocar-nos, la propera vegada ho intentarem fer millor. Si el nostre nivell d’exigència és excessivament alt, és probable que en més d’una ocasió tinguem un innecessari sentiment de frustració.
  • Mantenir dia a dia uns bons hàbits alimentaris i practicar esport. Una bona alimentació i la pràctica de l’esport no només t’ajudarà a sentir-te millor amb tu mateixa, si no que aportarà beneficis extres al teu cos.

Si aquests propostes encara no formen part del teu dia a dia, t’animem a que les vagis incorporant poc a poc durant aquest 2016.
Un cop habituïs la teva ment i el teu cos, notaràs una millora important en el teu benestar.

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>