Productes naturals per al cabell

girl-2189247_1280Els productes naturals són aquells que no contenen additius químics ni cap component agressiu per al teu cabell. Són productes ecològics i per tant cal ressaltar que per a la seva fabricació, es respecta el medi ambient i els animals.

El fet de contenir productes exclusivament naturals fa que es redueixi l’aparició d’erupcions, de caspa o la caiguda del cabell per exemple, accions molt més probables quan utilitzem xampús o d’altres productes químics.

El nombre de persones que es decanten per l’ús d’aquests productes està augmentant considerablement en els últims temps. En ocasions, són persones que pateixen algun tipus d’al·lèrgia a les fórmules químiques utilitzades en els productes comercials, d’altres (la gran majoria), són persones compromeses amb el medi ambient i el consum responsable.

Quins beneficis ens aporten els xampús naturals?

  • No danyen el cuir cabellut.
  • Eliminen les impureses del nostre cabell.
  • Et preveu d’irritacions i/o afeccions al·lèrgiques.
  • Ens aporten més suavitat i brillantor al cabell.
  • Amb el seu ús contribuïm a respectar el medi ambient.

A Jove Galatea Perruqueria treballem amb productes Organic Pure Care. Tots ells estan produïts amb ingredients actius naturals, biològics, no testats amb animals i sense additius químics nocius. La seva formulació es basa en la alta concentració d’olis essencials purs, extractes de plantes recollides sempre amb mètodes tradicionals.

Els mateixos productes que utilitzem a la perruqueria, els tenim a la venda per al seu ús particular. Pots escollir el xampú més adequat segons les característiques del teu cabell, així com d’altres productes naturals idonis per a mantenir un cabell sa i ben hidratat.

Actualment comptem amb una oferta en productes naturals d’Organic Pure Care:

Xampú d’Aloe Vera + Acondicionador: 30€

Pots adquirir els nostres productes a la perruqueria on, si ho necessites, podràs rebre l’assessorament professional sobre quins s’adeqüen més al teu tipus de cabell.

També pots fer-nos les teves consultes per e-mail.

Utilitzant productes naturals estem contribuint a la cura del medi ambient i al benefici del consum responsable.

Cristina Castañer
Directora de Jove Galatea

0 comentarios

Escribe tu comentario

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>